Munte

Home > Munte

Munte

CADRUL IMAGINAR:

Etapa a IV a – Muntele Ținutului Theon

Privind în urmă, la lungul şir de aventuri prin care aţi trecut, pare incredibil că aţi reuşit în cele din urmă să ajungeţi în faţa ultimei şi a celei mai mari dintre provocări.etapa4 - munte

Pe Muntele Ţinutului THEON vă aşteaptă un drum greu, aşa că pentru început trebuie să campaţi la baza muntelui pentru a vă evalua resursele şi a stabili planul de acţiune. Trebuie să amenajaţi mai întâi vatra pentru foc, iar apoi jurnalistul va citi tuturor, cu mândrie, jurnalul călătoriei de până acum, în care sunt scrise toate aventurile prin care aţi trecut. Este momentul în care şeful de patrulă propune fiecăruia să îşi ia un angajament personal pe care să îl îndeplinească înainte să ajungă în faţa porţilor cetăţii.

Stând în jurul focului de tabără şi gândindu-vă strategia, atenţia vă este atrasă de nişte paşi care se apropie. Îndreptându-vă privirile şi frontalele în direcţia sunetelor, vedeţi apropiindu-se doi călători necunoscuţi, un bărbat şi o femeie. Aceştia vă dau bună seara şi întreabă dacă pot să vi se alăture pentru noaptea care urmează. Par a fi oameni cumsecade şi bine echipaţi, aşa că din priviri vă decideţi să îi acceptaţi alături de voi la foc.

Povestind cu cei doi necunoscuţi, află cine sunt şi încotro merg, iar ceea ce vă spun este fascinant. Sunt doi alpinişti porniţi acum câţiva ani de zile într-o expediţie care avea ca scop cucerirea celui mai înalt vârf din regiune şi depăşirea propriilor limite. Pentru a face povestea şi mai frumoasă, vă anunţă cu mare satisfacţie că ţintele expediţiei lor fuseseră deja atinse în urmă cu câteva săptămâni.

Poveştile noilor prieteni se întind până la ivirea zorilor. Toate aventurile lor, toate pericolele, toată experienţa pe care au acumulat-o şi despre care vă povestesc fără nicio reţinere, reprezintă pentru voi tot atâtea informaţii preţioase. Astfel aflaţi cum se pot înfrunta şi mai ales evita multe din pericolele neprevăzute care vă aşteaptă în drumul spre vârful muntelui. Este din nou un moment în care simţiţi că Dumnezeu nu vă lasă singuri în încercările vieţii şi că are grijă cum să vă dea încredere şi să vă ajute să porniţi la drum mult mai pregătiţi şi organizaţi. Întâlnirea cu alpiniştii v-a marcat şi simţindu-vă încurajaţi de experienţa lor porniți la drum, dar nu înainte de a vă luați rămas bun de la frații voștrii temerarii mai mici, care trebuie sa se intoarca in ”Câmpia Ținutului Theon” pentru a-i intalni pe copii dornici de a intra in aventura ”Ținutului Theon”.

Nu uitaţi: numai îndeplinindu-vă misiunile veţi putea primi la plecare cel de-al patrulea însemn de progres personal. Pentru a putea obține cea de-a patra parte a ”Cheii Legendei”, care deschide porțile Cetății ARA, trebuie sa va continuați drumul vostru in căutarea cetății.

OBIECTIVE:munte