Podiș

Home > Podiș

Podiș

CADRUL IMAGINAR:

Etapa a II a – Podișul Ținutului Theon

Aţi observat în ultimul timp, că drumul pe care mergeţi a început să urce? Relieful s-a schimbat, aţi ajuns într-o zonă cuetapa2 - podis păduri de foioase, lanuri de grâu, porumb și viţă de vie. Aţi obosit şi, căutând un adăpost, zăriţi în depărtare câteva locuințe umane. Îndreptându-vă înspre ele, întâlniți un om înalt, ars la față, cu o mustață negricioasă și o privire inteligentă. Este un negustor din zonă, căruia vă prezentați ca fiind temerari în căutarea Cetății ARA.

Pentru că iarna se apropie, negustorul se oferă să vă conducă până la cel mai apropiat han, unde să puteţi petrece următoarea perioadă. În drumul spre han, negustorul se arată dispus să vă învețe câteva lucruri importante despre camp, hike și prim-ajutor. Alături de el, drumul trece mai uşor şi, odată ajunşi la han, faceți cunoștință cu hangița, o femeie hotărâtă, dibace și sufletistă, care vă va învăța elemente de cultură generală, sport, tehnologie și comunicare. Însă pentru a vă putea bucura de găzduirea sa, ea vă roagă să îi distrați pe oaspeții hanului printr-un joc de rol.

În serile pe care le veţi petrece aici, veţi întâlni mulți oameni care vă vor povesti o mulțime de lucruri interesante despre cultele religioase și care vă vor învăţa cum să abordați un proiect social.

Nu uitaţi: numai îndeplinindu-vă misiunile veţi putea primi la plecare cel de-al doilea însemn de progres personal. Astfel, vă veţi putea despărţi cu vrednicie de hangiţă şi de ceilalţi localnici, care cu siguranţă vă vor petrece multă vreme pe drumul ce vă va purta spre Marea Provocare a Podișului. Doar ieşind victorioşi din aceasta, veţi putea obține cea de-a doua parte a ”Cheii Legendei”, care deschide porțile Cetății ARA…

OBIECTIVE:

podis


ÎNSEMNE DE MERIT ELEMENTARE… CLICK

ÎNSEMNE DE MERIT FACULTATIVE… CLICK